Syning af lydgardiner til rumopdeling

Et lydgardin bruges i stigende grad til opdeling af store rum. Visuelt er det flot, men stof har også en god effekt på lyden.
Gardiner til rumopdeling i specialmål syes hos Pana.


Bestil syning af lydgardiner  - klik her!Har du brug for hjælp til udregning af stofforbrug?  

Prøv Panas metervareberegner

Lydgardin med potairhoved

Gardiner til rumdeling er synlige fra begge sider. For at skjule bånd i toppen, kan Pana sy lydgardiner med potairhoved. Det betyder en flot finish på gardinet til opdeling af rum.

Har du brug for hjælp til beregning af metervareforbrug på gardiner med potairhoved eller generel beregning af stofforbrug til syning af lydgardiner, kan du hente hjælp på Pana's metervareberegner

Generelt skal du regne med at bruge 30cm ekstra til potairhoved, hvis stoffet er født med zink i bunden og 45 cm hvis der skal laves 7cm dobbelt bundsøm

Pana's metervareberegner - klik her!

Som kunde hos Pana har du din helt egen portal med et samlet overblik over alle dine ordrer! 

Gå til din kundeportal

Lydgardin med franske sømme

Ofte bruges roomhigh stof til lydgardiner grundet højden på gardinerne. Er lydgardinet så højt, at stoffet skal vendes og der skal laves sammensyning, anbefaler vi at der også laves franske sømme.

Franske sømme på lydgardiner betyder at sammensyningen af gardinet bliver pænt fra begge sider, hvilket er en væsentlig detalje for det visuelle indtryk af gardinet. 

Gardiner til rumopdeling med franske sømme bestilles via Pana's online bestillingsportal. 

Her vælges sammensyning - franske sømme så  syr vi gardinerne med denne flotte finish.Gå til bestillingsportal - klik her!

Gardiner

Liftgardiner

Boligtekstiler


Metervarer

Montering