SYNING AF ALTANFORTRÆK

Mangler altanen afskærmning? Eller skal den blot have et fornyet look? Hos Pana syer vi altanfortræk efter specialmål og i det stof kunden ønsker. Vi har ligeledes et bredt udvalg af kovser i metal, der sikrer en smuk finish, der vil holde i mange år.

Når du vælger syning hos Pana, er du garanteret kvalitet produceret i Danmark. Vi har mange års erfaring inden for syning af alt til boligen - både inde og ude. Vi kan derfor også vejlede ift. de særlige krav, der er til syning af produkter, der skal holde til vind og vejr.

BESTIL ALTANAFSKÆRMNING HERsort altanfortræk med kovser

Har du brug for hjælp til din bestilling?  

Find svar på dine spørgsmål og se videoguides til hvordan du bestiller ydelser hos Pana.

altan afskærmning med metal ringe

KOVSER PÅ ALTANAFSKÆRMNING

Når du bestiller specialsyet altanafskærmning hos Pana får du kovser i metal til monteringen. Vi har valgt udelukkende at føre kovser i metal i vores sortiment, da vi mener, at det er den kvalitet de specialsyet varer fortjener.  Vores metalkovser fås i flere farver og størrelser, så vi kan tilpasse det endelige resultat til kundens ønsker. Når du bestiller altanafskærmning i specialmål vælger du også dette.

Du bestiller altanfortræk via vores kundeportal, hvor du bl.a. også vælger hvilke kovser der ønskes samt hvor mange og deres placering. Som standard placeres der en metalkovs på altanfortræk for hver 50 cm. Som det ses på billedet er det muligt ikke at have kovser i bunden. 

 

SE VORES UDVALG AF KOVSER HER

Som kunde hos Pana har du din helt egen portal med et samlet overblik over alle dine ordrer!