Vi holder ferielukket i uge 29 & 30. Vi er i gang igen mandag uge 31, men den landsdækkende gardinbil kører først igen uge 32.

Danmarks mest erfarende systue

Systuen Pana har været serviceorgan for detailhandlen på syning af gardiner og andre boligtekstiler siden 1984. Vi er derfor ikke alene Danmarks bedste systue - vi er også den systue med mest erfaring. Arbejdet udføres af 20 meget kompetente medarbejdere, der alle kan betegnes som specialister på området, efter at have arbejdet med gardiner og boligtekstiler i 10+ år.

Vi syr i dag vores gardiner og boligtekstiler på branchens bedste og mest moderne produktionsanlæg, centralt beliggende i Ry. Systuen ejes i dag af Pia Lund Olesen.

Målsætning

Vores målsætningen er, igennem effektiv drift, at fastholde vores position, som den største operatør i Danmark. Det er vi lykkes med igennem et højt serviceniveau, nærvær, fleksibilitet og naturligvis ved at tilbyde den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

 

Nærvær

Nærvær

En god ”trafik” af kunder i produktionen, en god snak når vi mødes på vores kørerute i Danmark, eller i telefonen. Det vægter vi meget højt. 

Fleksibilitet

Fleksibilitet

Vores normale leveringstid er
5 arbejdsdage (Lifte 10 arbejdsdage) Ved større opgaver/projekter laver vi en fast aftale.

Service

Service

Hos os møder du høj faglighed, smil på læben og en bestræbelse på at gøre din hverdag så nem og god som muligt. 

Dansk produceret

Dansk produceret

Vi er stolte af at være en dansk systue. En systue tæt på dig
- hvor der leveres god kvalitet, hurtigt, effektivt og med dine behov som vores fokus. 

Danmark syer stadig

Vi er stolte af at være en dansk systue. Stigende konkurrence fra udlandet gjorde det i en periode svært for de danske systuer, men vi syer stadig - og vi gør det godt.
bubble