Gardinsyning, service og systuen

Systuen Pana har specialiseret sig indenfor syning af gardiner og andre boligtekstiler til detailhandlen siden 1984. Vi anser os selv som Danmarks bedste systue, og den med mest erfaring.

Arbejdet udføres af 20 meget kompetente og dedikerede syersker, der alle kan betegnes som specialister på gardiner og syning.

Kontakt os


Systuen Pana har specialiseret sig indenfor syning af gardiner og andre boligtekstiler til detailhandlen siden 1984. Vi anser os selv som Danmarks bedste systue, og den med mest erfaring. Arbejdet udføres af 20 meget kompetente og dedikerede syersker, der alle kan betegnes som specialister på gardiner og syning.

Vi producerer gardiner, liftgardiner og boligtekstiler på et af branchens bedste og mest moderne produktionsanlæg, centralt beliggende i Ry. Vi bestræber os på hele tiden at følge med udviklingen og optimere vores produktionsgange, så vi altid kan levere et stykke kvalitetshåndværk til tiden.

Systuen ejes i dag af Pia Lund Olesen, der overtog forretningen i 2017 med en overbevisning om at service og nærvær er vigtige hjørnesten i gardinbranchen.


Nærvær

Vi vægter højt at vi kender vores kunder og deres behov, derfor kan du altid få en god snak når vi mødes på vores kørerute eller i telefonen.

Faglighed

Vi er stolte af at være en dansk systue der leverer kvalitetshåndværk med dit behov i fokus.

Service

Service er et af de vigtigste elementer i Systuen Pana, derfor vægter vi også den nære kontakt med vores kunder højt, så vi kan drive vores forretning optimalt. 

Dansk produktion 

Vi driver produktion i Danmark, det gør at vi altid er tætte på vores kunder - og øger vores fleksibilitet.


Målsætning

Vores målsætning er at være den bedste systue med speciale i gardinsyning i Danmark. Det vil vi lykkes med igennem et højt serviceniveau og fleksibilitet med kvalitet og præcision som omdrejningspunkter.

Bliv inspireret

Som kunde hos Pana har du din helt egen portal med et samlet overblik over alle dine ordrer! 

Gå til din kundeportal