SYNING AF HYNDER OG MADRASSER EFTER MÅL

Mangler du en madras til alkoven eller en bænk? Eller hvad med nye hynder til terrassen? Uanset hvad du mangler madrasser og hynder til, kan du få dem specialsyet hos Pana i Ry.

Hos Pana er vi specialister indenfor specialsyning af boligtekstiler. Derfor kan vi også skabe madrasser og hynder med og uden kant samt indhak.  Vi laver alle vores syninger efter specialmål og kan skræddersy en løsning, der passer dig eller din kundes særlige behov og ønsker. Kontakt os i dag og hør mere om hvilke specialsyninger vi kan hjælpe dig med eller gå direkte til vores kundeportal og bestil syning af madrasser, hynder, puder og andre boligtekstiler. 


BESTIL SYNING AF HYNDER OG MADRASSER HER

alkove med madras puder og tæppe

Har du brug for hjælp til din bestilling?  

Find svar på dine spørgsmål og se videoguides til hvordan du bestiller ydelser hos Pana.

mønstret pude med ensfarvet piping kant

HYNDER OG MADRASSER MED PIPING

Hos Pana kan vi sy madrasser og hynder efter specialmål samt med særlige specialløsninger. En af disse løsninger er piping. Pipingkanter på madrasser giver et eksklusivt og flot udtryk, og det er med til give en smuk finish.

Vi kan lave pipingkant i samme farve som hynden eller madrassen er syet i. Eller vi kan bruge en anden farve. På billedet ses et eksempel af en hynde syet i mønstret stof med en pipingkant af ensfarvet stof. Du kan sammensætte et unikt og personligt udtryk med specialsyet madrasser og hynder.

 

FIND INSPIRATION HER

SPECIALSYET BOLIGTEKSTILER

Pana er en dansk systue med over 30 års erfaring indenfor syning af boligtekstiler. Vores mange års ekspertise gør, at vi kan vejlede dig ift. smarte, flotte og funktionelle løsninger. Vi kan imødekomme de fleste ønsker, da vi syer madrasser, hynder og andre boligtekstiler efter specialmål.

Vi kan bl.a. lave hynder og madrasser med pipingkant og indhak. Vores produkter er altid specialdesignede efter kundens præferencer og kan syes i præcis det stof der ønskes. Er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig? Så kontakt os allerede i dag. 


KONTAKT OS OG HØR NÆRMERE

specialsyet madras

Er du i tvivl, om hvilke syninger af madrasser og puder vi tilbyder? 

Så se vores illustrationer. De giver  dig et overblik over dine muligheder.