LIFTGARDINER

Liftgardiner eller foldegardiner er gode til at skabe et stemningsfuldt udtryk i boligen samtidig med, at de skaber klare og rene linjer. De kan syes i mange forskellige stoffer og med forskellige syninger, der til sammen er med til at skabe et personligt og unikt look til boligen.

Hos Pana syer vi liftgardiner med lodrette bånd eller med tværstivere. Dertil kan liftgardinet få præcis det udtryk der ønskes med vores udvalg af kæde- eller snoretræk. Du kan vælge syninger og løsdele til foldegardiner, når du lægger din bestilling i vores online bestillingssystem.


BESTIL SYNING AF LIFTGARDINER HER


stribet liftgardin

Som kunde hos Pana har du din helt egen portal med et samlet overblik over alle dine ordrer! 

hvidt og blåt liftgardin

SPECIALSYNING AF LIFTGARDINER

Hos Pana producerer vi de klassiske liftgardiner, som af mange også kendes som foldegardiner. Vi kan skabe lige præcis den løsning, der ønskes med enten lodrette bånd eller vandrette tværstivere. Du kan vælge mellem følgende løsninger indenfor liftgardiner: 

  • Liftgardiner med kædetræk

  • Liftgardiner med stivere 

  • Liftgardiner med snorretræk

  • Formater til liftgardiner

Uanset hvilken løsning der vælges, får du et dekorativt resultat, der smukt indrammer vinduet og holder solen ude, når det ønskes. 

Tommelfingeregel ved udregning af stofforbrug til liftgardiner

Det kan for mange være uoverskueligt at udregne stofforbrug, når det kommer til syning af liftgardiner. Derfor har vi lavet denne overskuelige oversigt, der kan bruges som udgangspunkt. Du kan naturligvis også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til stofforbrug eller andet vedrørende foldegardiner eller andre af vores ydelser.

Når vi producerer liftgardiner, skal du regne med:

  • + 20cm til højden

  • + 30cm til højden hvis du ønsker kappe/fold i toppen (og ekstra hvis gardinerne skal mønstertilpasses)

  • Derudover skal du påregne + 15 cm i bredden til syningen

Er du i tvivl, om hvordan de forskellige typer liftgardin ser ud?

Så se vores illustrationer. De giver dig et overblik over dine muligheder.